Представники Черкаського міського центру зайнятості організували просвітницький виїзний захід з використанням мобільного центру професійної орієнтації для працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби в Черкаській області МОЗ України, на яких чекає скорочення.

Близько 300 осіб, яким повідомили про вивільнення, дізнались про умови реєстрації в центрі зайнятості, гарантії, які надає держава щодо працевлаштування. Також фахівці центру зайнятості розповіли присутнім про заходи активної підтримки безробітних, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці, а саме: інформаційно-консультаційні заходи, можливості професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації за направленням служби зайнятості, відкриття власної справи.

Просвітницьке заняття проходило в умовах «живого діалогу», тому слухачі мали нагоду отримати вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.

Попередньо працівниками служби зайнятості було неодноразово здійснено зустрічі з керівництвом Державної санітарно-епідеміологічної служби в Черкаській області та домовлено про шляхи співпраці щодо подальшого працевлаштування вивільнюваних осіб, повідомляють у Черкаського міському центрі зайнятості.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Баден-Баден 31.10.2012 23:25
Не в обіду, "Прочерк": у заголовку, в слові "санстанція" літери "н" не вистачає
_______________ _______________ _______________ ______________
Адмін: Дякую, виправили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Серпень 31.10.2012 19:32
Любов Володимирівна,а у! Ось де ви потрібні, коли таке коїться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100