реклама

реклама

Форум "Міцна родина - сильна Україна», присвячений сімейній тематиці, відбувся в Черкасах 20 квітня. На заході обговорювали проблеми, з якими зіткнулися українські сім’ї внаслідок війни. А також всі учасники могли задонатити на допомогу ЗСУ. Організатор події - ГО “Рух Реформації” за підтримки протестантських церков міста.

IMG_20230520_160849_281

“ Багато українських сімей зараз змушені стикатися з новими проблемами, які можуть підірвати стабільність та благополуччя в їхньому домі. Війна стала додатковим факторм негативного впливу. Тому ми вважаємо надважливим разом шукати вирішення проблем, з якими зіткнулися українські сім’ї”, - зазначив голова ГО  “Рух Реформації” Валерій Бєляєв.

Серед основних спікерів на форумі були: автор курсу “Основи сім’ї”, доктор філософії Адріан Буковинський,  голова Асоціації “Новомедіа” Руслан Кухарчук, голова міжфракційного депутатського об’єднання, депутат Уманської районної ради Сергій  Діденко, пастор, педагог Анатолій Лихолай.

IMG_20230520_160908_341

Руслан Кухарчук говорив про моральне лідерство України на європейському континенті – в контексті теми сім’ї:

“Те, що ми називаємо сімейні цінності, природна сімейна модель, це базова фундаментальна природа речей. Інакше людство не може існувати. Сім'я - це те, що потрібно для існування української держави і нації”.

IMG_20230520_160851_841

Адріан Буковинський провів аналіз проблем, які виникають в українських сім’ях зараз, та способи їх вирішення. Зокрема сирітство, розлучення та демографічна криза:

“Ми всі хочемо бачити в Україні повноцінну сім'ю, але таких, на жаль, тільки 10 відсотків. Тобто 90 відсотків не справляються з тим, що хоче. Відповідно ми даємо навчальні програми, які допомагають досягти кращих результатів”.

Про Біблійні основи сім’ї розповів Анатолій Лихолай, а вплив родини на економіку країни висвітлив Сергій Діденко.

IMG_20230520_160854_212

На форумі також проходили панельні дискусії, в якій брали участь спікери та голова міжфракційного об'єднання християн в ЧМР. На них детально обговорювалися практичні кроки до вирішення сучасних проблем в сім'ї. Також на заході виступали директор департаменту соціальної політики Юлію Ніколенко, представники громадських організацій, обласної ради Християнських церков та капелани.

В планах ГО “Руху Реформації провести подібні зустрічі в містах області, повідомляє пресслужба ГО.

реклама

Коментарі  

 
-4 #2 морква 21.05.2023 12:38
"Те, що ми називаємо сімейні цінності, природна сімейна модель, це базова фундаментальна природа речей. Інакше людство не може існувати." - ой смешно.... расскажите это евроинтегратора м..А они вам раскажут про семью из двух мужиков- как это класно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 морква 21.05.2023 12:32
"ГО “Рух Реформації” за підтримки протестантських церков міста." - протестанты нам будут расссказывать про семью? предки в гробах переворачиваютс я....
основная проблема семьи в Украине - невозможность купить квартиру..Про это не хотите рассказать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100