реклама

реклама

Тільки нещодавно у черкаських парках та скверах рясно розцвіли троянди, а вже знайшлися такі окремі особи, які взялися нищити цю красу. Сьогодні вранці у Долині троянд жінка пообривала десятки бутонів, набивши пелюстками цілу сумку! Помітивши це варварство, ми зробили зауваження і хотіли викликати поліцію, та порушниця, вхопивши собак, яких тут же, у парку, і вигулювала, втекла. Втім, ми зробили її фото, сподіваємось, їй буде соромно за свої вчинки.

Дуже прикро, бачити таку неповагу до громади та до роботи комунальників. Хіба ті копійчані заробітки, коли пелюстки троянд продають на урочисті події, можуть компенсувати розчарування більшості жителів міста, що замість квітів побачать обдерті стебла? І хіба принесуть ті пелюстки щастя тим, кого обсипатимуть краденою красою, яка символізуватиме не добро і багатство, а зневажену чужу працю? А щоб квіти розцвіли – ми сумлінно дбали про них цілий рік, пололи, підживлювали, обрізали, вкладаючи роботу наших працівників і гроші громади.

troyand-768x768

Шановні черкасці, в чергове звертаємося до вас із настійливим проханням – бережіть красу наших парків та скверів, бо це наше спільне з вами завдання і відповідальність. Комунальники дбають про зелені насадження, щоб усім було приємно відпочивати і легко дихати, адже це майно всієї громади.

Тож ще раз просимо: давайте поважати містян та цінувати роботу комунальників.

Про це пише КП "Дирекція парків".

реклама

Коментарі  

 
+3 #10 Марія 30.05.2023 08:09
Не садила,не лізь без дозволу,це нахабство треба викорінювати,бо привикли "все вокруг колхозное,все вокруг мое"Посади вдома,потрудися ,тоді не забажаєш вандалити.Ще й відгризається,з амісь того,щоб вибачатися.На сільськогоспода рські роботи її на 3 місяці в негоду.Соромно за такі вчинки людей-невигласів,вони бездушні іпусті...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 ЧеркаЩАНИН 28.05.2023 23:44
Це одна із представниць середовища про яке сказав один відомий автор: "...башать всі вони як папа Карло, на хімії в Черкасах.."
І таких ..банів завезено було чимало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #8 Анонім 28.05.2023 20:08
Вважаю потрібним відповісти на допис про мене. Дуже засмучує як не правдиво описує ситуацію КП ,,Дирекція парків". Шановний , як вам не соромно публічно писати брехню. На ваше зауваження відповіла чесно що потрібно пелюстків з роз які вже осипається і вам показали що в мене були тільки пелюстки. І не торба ціла а маленький пакетик ось для яких цілей. Додаю фото .
І не тікала я від вас і не боялась ваших криків і принижень бо не вважаю себе правопорушником . За вас мені соромно як ви поводитесь з людьми і по таким дрібницям викликаєте поліцію не зважаючи на не дешеве паливо яке треба потратити на затримання злочинниці! А ці пелюстки прикрашають Вівтар. До речі ці люди в Черкасах дуже відомі і роздали тонами безплатної їжі для переселенців і людей нашого міста. Це вам ганьба що не змогли навіть вияснити що я роблю. А рози і красу нашого міста люблю і ціную більше вашого бо нічого не краду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Алекс 28.05.2023 17:11
Олегу і аноніму (чи аналу)є правила поведінки для всіх
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 Бос 28.05.2023 15:14
Обірвати, обдерти, покласти собі в кишеню - і ці дії навіть схвалюють деякі громадяни! От вам і громадська позиція!В цивілізованому світі, якщо ти його не садив на своїй приватній землі, якщо ти річ не поклав на стіл, на підлогу - то ти не маєш права до тих речей торкатися!! А тут, як в дикому лісі, первісному суспільстві - займається людина збиральництвом - і пів громади щасливі, бо не їхнє вона взяла. І ще питання: де наша поліція? Де охорона громадського порядку? Бо зараз з тротуарів плитку почнуть виколупувати, як в лихі 90ті і пів громади буде це схвалювати!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #5 Вино из одуванчиков 28.05.2023 09:28
Ніхто вже не те що не смакує, а й не пам'ятає. Навіть самі останні черкаські світсколевицкі олкани готують вино з пелюстків роз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #4 Алекс 28.05.2023 08:40
С*ка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-26 #3 Олег 27.05.2023 23:31
Комунальники обнаглели она имеет полное право лепестки роз, ей они нужны она же не рвет саму розу а лепестки которые нужны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-27 #2 Анонім 27.05.2023 22:44
Що вам , тих квіток жалко ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 місцевий 27.05.2023 15:18
живе у центрі по байди, собак вигулює 3 чі на день, ходить на вигул теж по вишневецького...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100