реклама

реклама

Для майже 28 500 школярів Черкас сьогодні пролунав останній дзвоник, 1 627 серед них – випускники.

348358083_6989907421026200_2360807766964021155_n

«Цього року уроки для кожного з них відбувалися в надто складних умовах: в укриттях через ризики ракетних обстрілів, під час блекаутів, дистанційно в режимі онлайн. Утім, жодні перепони не стали на заваді навчанню. Безумовно, на наших очах зростає стійке, незламне та свідоме покоління українців.

Дякую всім педагогічним колективам, які мужньо впоралися із викликами воєнного часу, а у вільний від навчального процесу об’єдналися разом із батьками для наближення нашої перемоги. І зараз роблять усе, що їм під силу, для підтримки наших військових та людей, які через обстріли в рідних містах переїхали до Черкас.

Заради наших дітей, їхнього світлого майбутнього наші хлопці взяли до рук зброю та бʼють ворога на передовій», – повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Враховуючи війну, на свято останнього дзвоника збирались лише випускні класи – 9-11, а також перші.

«Цей рік був для нас особливий… І хочеться, щоб свято останнього дзвоника було останнім, який проходить саме у рік війни. Особливі у нас першокласники. Це єдині учні, які постійно навчались у рік війни. Сьогодні ж хочемо побажати усім учням успіхів, а нам усім – перемоги й миру», – сказав на урочистостях директор Черкаської спеціалізованої школи № 3 Валерій Завіновський.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100