реклама

реклама Делікат

реклама

Подружжя Миколи та Лариси Бобошко з Тального на Черкащині облаштували власноруч міні-садок з всілякими сортовими квітами та декораціями біля свого будинку. Про своє заняття розповідають, що зі звичайного подвір’я вирішили зробити ботанічний сад для відпочинку, пише сайт viche.ck.ua

–Ми дуже сильно любимо природу, особливо квіти. То чоловік йде з роботи та принесе квітку, щоб посадити, то я йду та несу. Облаштуванням саду займаємося разом, то він щось посадить, то я. Можемо лише порадитися куди, який колір квітів більше підходить, щоб було гармонійно. Часто дивилися як облаштовують люди свої подвір’я, хотіли і собі зробити гарно. Щоб прийти додому та відпочити, дивлячись на свої квіти. Любов до квітів надихає. Живемо один раз потрібно прожити миті цікаво, бачити красу в усьому, – говорить пані Лариса.

img_9375-2048x1365

У подвір’ї пана Миколи та пані Лариси висаджені квіти усюди: і в горщиках, і на квітнику. Окрім рослин, в саду багато декорацій, наприклад, озерце з фонтанами, які працюють від сонячних панелей, статуетки, пеньки з яких Микола Васильович зробив цікаві фігури та старі чайники замість горщиків, це все ввечері красиво підсвічується вуличними ліхтариками.

Сім’я дуже любить проводити час у садку та насолоджуватися естетичним виглядом власноруч облаштованого райського куточку.

–Коли настрій поганий, то приходиш сюди, сідаєш і побачене заспокоює. Водичка тече, квіти радують, аж піднімається настрій та хочеться жити. Люблю тут сісти пов’язати, повишивати, – ділиться Лариса Бобошко.

Кажуть, що на догляд за садком витрачають багато часу. Зі слів Лариси Михайлівни щовечора потрібно обійти, обрізати відцвівши квіти, полити, обробити від паразитів та зізнаються, що на їхнє захоплення йде чимало коштів.

Подружжя має ще багато ідей для того, аби вдосконалити свій куточок: будуть досаджувати нові сорти квітів, виготовляти декорації.

–Коли квіти розростаються, ми вже дивимося, які та куди ще можна досадити. А щодо декорацій, якщо нам щось сподобалося, то без роздумів ми втілюємо це в життя. Іноді навіть спонтанно виходить краще, ніж зарання сплановане, – посміхаючись розповідають.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100