реклама

реклама

Надійне і безперебійне енергоживлення об’єктів черкаського водоканалу – відсьогодні сприяти цьому завданню будуть 4 нових трансформатори, які комунальне підприємство у рамках міжнародної допомоги отримало від німецьких благодійників.

353808105_642891857881866_3849175086638646937_n

Про це інформує пресслужба комунального підприємства.

Обладнання «Черкасиводоканалу» надала німецька компанія “E-Werk Wanfried von Scharfenberg GmbH & Co. KG” у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги “Міжнародна платформа для зміцнення партнерств комунальних підприємств у водному господарстві”, що реалізовується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням уряду Німеччини.

“Щиро дякуємо за допомогу німецьким благодійникам, Verband kommunaler Unternehmen e.V. (VKU), Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ), Асоціації “Укрводоканалекологія”, ГО “ГОУЛОКАЛ” за внесок у зміцнення водопровідно-каналізаційного господарства Черкас. Чотири трансформатори потужністю 400 кВА, 315 кВА, 250 кВА, 125 кВА – вже встановлюють на об’єктах підприємства. Введення в дію сучасних нових трансформаторів сприятиме підвищенню стабільності роботи об’єктів «Черкасиводоканалу». Будемо зі світлом, будемо – і з водою”, – подякував благодійникам за підтримку Іван Сухарьков, директор КП «Черкасиводоканал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100