У Черкасах по вул.Остафія Дашковича триває заміна теплової мережі. Наразі виконана приблизно половина від запланованого обсягу робіт. Тепломережу мають замінити на двох ділянках загальною протяжністю близько 300 м.

IMG_4099_3

Як інформують у департаменті житлово-комунального комплексу, нині виконуються роботи із заміни мережі на ділянці протяжністю 60 м від теплової камери біля автостанції до наступної теплової камери, діаметр труб 400 мм. Проведена реконструкція безпосередньо у тепловій камері. Ведуться роботи з демонтажу існуючої траси протяжністю 80 м. Наступний етап  - заміна мереж в районі драмтеатру (діаметр труб 200 мм). Зупиняться працівники в районі «Сіті-маркету». Під бульваром Шевченка роботи не проводитимуть, оскільки там заміну мереж зробили у попередні роки.

IMG_4114

За інформацією комунальників, під час виконання демонтажних робіт виявлено багато підземних комунікацій, в районі яких неможливе застосування техніки та механізмів. Це призвело до збільшення обсягів ручних робіт, і, як наслідок, збільшення часу на демонтажні роботи і термін виконання робіт взагалі. Орієнтовний термін завершення робіт  - середина липня.

IMG_4128  

Нагадаємо, на ділянці вул.О.Дашковича між бульваром Шевченка та будинком № 39 по О. Дашковича у зв’язку із роботами тимчасово обмежений рух транспорту.

«Заміна цієї тепломережі покращить теплопостачання споживачів КПТМ "Чекраситеплокомуненерго", які живуть у центральній частині міста», - говорить директор департаменту ЖКК Андрій Наумчук.

Пресслужба ЧМР

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100