реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаській міськраді утворили сім постійних комісій. Таке рішення було прийнято депутатами учора, 25 листопада, на сесії міськради. Головами комісій було обрано наступних осіб:

Комісію з питань промисловості, зовнішньоекономічної діяльності, інвестиції, транспорту, зв’язку, інформаційних технологій, підприємництва, торгівлі та сфери послуг очолив Юрій Бондарь («Фронт Змін»).

Комісію з питань освіти та науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту очолив Василь Пивоваров (Партія регіонів).

Комісію з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та реклами Ігор Тищенко (ПР).

Комісію з питально охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології та охорони навколишнього природного середовища очолив Ігор Валовий (ПР).

Комісію з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства очолив Сергій Гладких (колишній бютівець).

Комісію з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, регламенту, інформації, законності та правопорядку Наталія Даньковська (ПВД).

Комісію з питань стратегічного розвитку, бюджету, фінансів, цін, тарифів та регуляторної політики очолив Сергій Отрешко (ПР).

Як заявили представники партії «ВО «Батьківщина», вони претендували на керівну посаду принаймні в одній виборчій комісії.

– Партія «Батьківщина» подала дві кандидатури на керівні посади в комісіях. Звичайно, ми мали право їх отримати згідно Закону про статус депутата місцевих рад. Та хоча б одну керівну посаду в комісіях! Але ви (мається на увазі більшість в міськраді – ред.) унеможливили нас цього, – заявила на сесії депутат від «ВО «Батьківщина» Наталія Коваленко. – Ми будемо оскаржувати це ваше рішення, і всі незаконні рішення, які будуть прийматися. Повірте, що ви побачите у фракції «Батьківщина» опозицію. Можливо, хтось не вірить, що в цій залі врешті почнуть поважати закон, опозицію і виборців, і будуть відповідати за свої слова, які вони казали на майданах, у дворах.

Але міський голова Сергій Одарич запевнив, що бютівці таки можуть мати керівну посаду в якійсь комісії ,якщо вони визначаться все-таки «чи входитимуть їхні представники до складу комісій».

– Якщо будуть входити, то цілком можливо, що рада перегляне рішення і обере головою комісії представника «Батьківщини». Але на момент, коли затверджувались комісії, жодної заяви від них не було щодо взагалі входження в склад комісій, – сказав мер.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 Сергій 26.11.2010 14:10
Божецьки, Сергій Олегович, коли це ми такі правильні стали?
Сподіваюся, відчув уже урочистий початок свого політичного кінця...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Шрек 26.11.2010 12:41
:cry: Слухайте, може я щось пропустив і мером обрали таки не Одарича ОЛЕГОВИЧА, а Одарича ОЛЕКСАНДРОВИЧА? Бо пояснення якісь дитячі, та і вчинки - не з обойми дорослого і самостійного політика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100