реклама

реклама

У Facebook не тільки заблокували допис української письменниці з Черкас, а й пригрозили судом.

3 липня стало відомо, що померла письменниця Вікторія Амеліна. Вона отримала тяжкі поранення під час обстрілу окупантами Краматорську 27 червня. На згадку про неї опублікувала щемливий пост у Facebook подруга – Ірена Карпа. Про це пише litgazeta.com.ua

Без назви

Проте адміністрація мережі заблокувала його через “мова ворожнечі”. І це при тому, що Карпа максимально коректно без жодної агресії висловила свої почуття через втрату Амеліної. Українська письменниця не здалась і, відкоригувавши пост, виклала його знов. Так довелось робити декілька разів, проте свого вона досягла.

Мета видалила і пригрозила судом. Мова ненависті. Правда?.. повторюю”, – написала Ірена Карпа.

В коментарях під постом вона зазначила, що задіює механізм оскарження, але їй відмовляють. На це читачі відповіли, що причина в російських ботофермах, які сильно активізувались в останній час й подають скарги.

Українська письменниця Вікторія Амеліна стала однією з жертв ракетного удару окупантів по Краматорську 27 червня. Вона отримала численні травми та впала в кому. На жаль, лікарі не змогли врятувати дівчину. Вона померла 1 липня у лікарні Мечникова у Дніпрі.

Відомо, що Амеліна перебувала у Краматорську разом із делегацією колумбійських журналістів та письменників. Обідали у піцерії, куди і поцілили російські загарбники.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 3 13.07.2023 11:45
Цитую Алекс:
Губи що капец.для чого себе так нівечити????
Не заздріть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Алекс 13.07.2023 05:48
Губи що капец.для чого себе так нівечити????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100