реклама

реклама

12 липня о 21.23, здійснюючи патрулювання м. Чигирин, по вулиці Гетьманській працівники поліції помітили автомобіль «Dodge Journey», який рухався з неосвітленим номерним знаком у темну пору доби. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції зупинили транспортний засіб.

Під час оформлення адміністративних матеріалів відносно водія із салону автомобіля вийшов пасажир, який *у присутності малолітньої дитини* почав агресивно поводитися і нецензурно висловлюватися.

Зважаючи на це, відповідно до ст. 44, п.п. 1 та 3 ч. 3 ст. 45 Закону України «Про Національну поліцію», поліцейські застосували засіб, споряджений речовинами сльозогінної та дратівливої дії, а також заходи фізичного впливу та кайданки. Під час затримання пасажир вказаного автомобіля наніс тілесні ушкодження поліцейському.

За даним фактом Черкаським районним управлінням поліції ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, на вказаних громадян складено адміністративні протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та на водія автівки – за ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 досвідчений 16.07.2023 05:02
З такими дорогами, може все ,,потухнути"!А ще хочуть ,,техогляд"-обов'язковий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Перехожий 14.07.2023 22:28
Місцева крутизна, чи бідний пересиленець? Поліцай міг би обійтися без протоколу, врешті людина може і не здогадуватися, що там щось не світиться ззаду, а водій не бикувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100