Перевірка контрагентів та потенційних клієнтів для взаємодії супроводжується попереднім аналізом цілих блоків інформації, що дозволить виявити різні проблеми та недоліки у роботі конкретного бізнесу. Аналітична система застосовує комплексний підхід до створення досьє, щоб проаналізувати ділову репутацію та надати інформацію на запит.

o_1f3vf01vth94rl76rb5b1f5e2l

Ефективність та якість перевірки полягає у використанні відкритих реєстрів. Надається Кредитна історія Вашого підприємства, публікується інформація з податкової служби, міністерства Юстиції, судів та інших структур. Сукупність державних реєстрів велика, тому застосування всіх елементів інформації сприяє швидкому аналізу контрагента.

Дані про компанію

Скориставшись сервісом «Українського бюро кредитних історій», на запит вдасться отримати наступний набір інформації:

  • актуальні реєстраційні дані;
  • дані про засновників, бенефіціарів та керівників;
  • наявність рухомого та нерухомого майна;
  • наявність кредитної історії;
  • санкції;
  • заборона на участь у тендерах;
  • судові справи;
  • отримані ліцензії та багато іншого.

Крім того, можна отримати дані про ФОП, щоб також бути в курсі його діяльності та особливостей взаємодії з державними органами.

Особливу увагу слід звертати на наявність зв'язків із країною-агресором, наявність податкового боргу, заборону на участь у тендерах, наявність будь-яких обмежень, встановлених на нерухоме та рухоме майно, а також слід перевіряти ліцензії на відповідність основної діяльності компанії.

Аналіз інформації

За допомогою отриманого досьє можна виявляти зв'язки контрагента з іншими компаніями та підприємцями. Це дозволить зрозуміти чи взаємодіє конкретне підприємства з одними й тими самими особами, і може бути також, що суб'єкт, який перевіряється, є лише підставною особою. Наявність зв'язків так чи інакше впливає на економічні результати суб'єкта. Потрібно до початку взаємодії визначити ці зв'язки, щоб унеможливити інші проблеми.

Актуалізація реєстрів

Оновлення інформації відбувається щодня і береться вона лише з офіційних джерел. Завдяки цьому кожний контрагент буде в курсі подій вже й додатково на актуальну дату. Деякі джерела даних оновлюються раз на кілька днів, тому не потрібно поспішати укладати з контрагентом угоди, а рекомендується провести повторну перевірку через кілька днів.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100