реклама

реклама

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Черкаській області відбулася робоча зустріч керівництва з представниками регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Костянтином Швалею та Людмилою Проценко.

Під час фахової комунікації розглядалися актуальні питання щодо дотримання працівниками Служби конституційних норм у сфері захисту прав людини під час пропуску відвідувачів до судових установ, особливо в умовах воєнного стану, та виникнення нештатних ситуацій і порушень громадського порядку в суді.

З робочим візитом Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області днями відвідали представники Уповноваженого(2)

Також особливу увагу сторони приділили соціальному захисту працівників Служби та розгляду звернень громадян у рамках Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про звернення громадян», «Про статус народного депутата України».

«Доброта, людяність, порядність та взаємопідтримка – це одні з головних критеріїв у роботі силових структур, в тому числі і співробітників Служби. Проявляючи доброзичливе ставлення та розуміння до оточуючих ми отримуємо таку ж віддачу, і навпаки. У роботі з людьми важливо об’єктивно оцінювати будь-яку ситуацію та професійно і виважено підходити до її вирішення, насамперед, з позиції людини», - прокоментував начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Алекс 20.07.2023 15:13
,від кого охороняти суди?відмазка від призову
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100