реклама

реклама

На території Соснівського районного суду м. Черкаси відбулися практичні тактико-спеціальні заняття за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Черкаській області, військовослужбовців в/ч 3061 Національної гвардії України та  правоохоронців Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

4

Заняття спрямовані на підвищення фахового рівня підготовки охоронців Феміди до виконання завдань з охорони й забезпечення безпеки в судах.

Під час занять були відпрацьовані спільні дії співробітників Служби та представників взаємодіючих підрозділів в умовах ускладнення оперативної обстановки під час здійснення конвоювання до судової установи підсудних. Також учасники удосконалили навички при масовому порушені громадського порядку в залі суду та при відмові підсудних виконувати законні вимоги варти.

13

За словами начальника Територіального управління полковника Служби судової охорони Анатолія Харенка такі змодельовані нештатні ситуації та безпосереднє виконання практичних завдань у взаємодії з іншими силовими структурами дають можливість співробітникам Служби чітко відпрацювати координацію дій, швидко орієнтуватися в загостреній обстановці та отримати навички злагодженої спільної роботи з територіальними підрозділами силових структур.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Пшонка 31.07.2023 11:58
Послухайте на цьому відео про керівника цієї суперпаразитичн ої структури такого собі п.Трясуна. Ну дуже цікаво..

https://www.youtube.com/watch?v=8Tf647BvIJw&list=TLPQMzEwNzIwMjMZkazEkU79uw&index=2
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 невже 31.07.2023 08:36
відпрацьовують посадки суддів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100