реклама

реклама

На Черкащині працівники міліції забезпечили безперешкодне вивезення виборчих протоколів за результатам голосування по партійним спискам до ЦВК.

6 листопада близько 22-00 години до Канівського МВ УМВС звернувся голова окружної виборчої комісії № 197 в місті Канів, який заявив, про те, що група осіб на чолі з народним депутатом України Шевченком А.В., перешкоджають роботі виборчої комісії. Для забезпечення громадського порядку до приміщення окружної виборчої комісії було направлено співробітників спецпідрозділу «Беркут».

7 листопада близько 5-00 години ранку співробітники спецпідрозділу «Беркут» створили «живий коридор» та дали змогу голові ОВК № 197 разом з двома членами комісії безперешкодно зайти до приміщення комісії та забрати протоколи комісії за результатами голосування по партійним спискам, щоб відвезти їх до ЦВК. Силового протистояння між співробітниками спецпідрозділу „Беркут” та громадянами не було. За допомогою до лікарів ніхто з присутніх не зверталися.

Пізніше, під час повернення працівників спецпідрозділу «Беркут» до Канівського міськвідділу на службовому автобусі «БОГДАН» їх обігнав автомобіль «ТОЙОТА ПРАДО», водій якого почав перешкоджати руху автобусу та в подальшому скоїв з ним зіткнення. По факту дорожньо-транспортної пригоди складено адміністративний протоколи. Внаслідок ДТП постраждалих не має.

Близько шостої години ранку 30 осіб на чолі з народними депутатами Шевченком А.В та кандидатом у народні депутати України Даценком Л.М. невдоволені діями працівниками міліції прибули до приміщення Канівського МВ УМВС в Черкаській області та наданий час проводять пікетування.

Про це інформує відділ звязків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 кактус 07.11.2012 13:23
а міліція їхала на Богдані? Та не смішіть! :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 yazon din alt 07.11.2012 13:13
Выносить из помещения ОВК протоколы председатель комиссии может , по Закону, только в сопровождении заместителя и двух членов комиссии, представляющих наиболее рейтинговых кандидатов. В данном случае - Онищенко сопровождали представители ПР и Губского. Выносить печать запрещается ПРИ ЛЮБЫХ обстоятельствах , председатель к ней вообще прикасаться права не имеет - печать ставит только секретарь на документах, заверенных подписями председателя и его заместителя.
Голубой уголовник с непогашенной судимостью, председатель ОВК Онищенко - вполне заработал на новый срок.
Подробнее - в моём блоге blogs.korrespondent.net/users/blog/observator2/a83445
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100