реклама

реклама

Партія регіонів ініціює ревізію рішень щодо комунального майна, прийнятих у часи головування обласною радою Володимиром Гресем (фото)

Партія регіонів ініціює ревізію рішень щодо комунального майна, прийнятих у часи головування обласною радою Володимиром Гресем (фото)

На посаду начальника управління майном Черкаської обласної ради  призначено Володимира Семерея, який до цього очолював відділ з питань антикорупційної політики апарату Черкаської облдержадміністрації. Колишній правоохоронець, Володимир Семерей має досвід спільної роботи з губернатором Сергієм Тулубом до його призначення на Черкащину. Його називають довіреною особою голови ОДА з виконання конфіденційних доручень.

Першочерговим завданням для нового начальника управління майном обласної ради визначено проведення інвентаризації рішень щодо комунального майна, які приймались попереднім керівництвом облради. Також найближчим часом окремі комунальні підприємства будуть передані в управління облдержадміністрації.

Відповідно, з посади звільнено попереднього керівника управління майном обласної ради Юрія Петрачука.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 гонта 29.11.2010 17:19
Що,руки сверблять щоб додерибанити обласну комунальну власність? Краще б людям прозвітувіались за які гроші в фойє турнікет спорудили.Будівничі "нової черкащини" від людей в будівлі самої ради відгородились.Навідь людиноненависни цький комуняцький режим такого собі не дозволяв.Після цих дійсно нічого не залишиться. Вони й так довго терпіли.Більше пів-року.Надолужать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100