реклама

реклама

Вперше за багаторічну боротьбу з черкаськими бюрократами, Любов Майборода сама стає високим чиновником

Вперше за багаторічну боротьбу з черкаськими бюрократами, Любов Майборода сама стає високим чиновником

Вперше за довгі роки роботи у медицині і політиці депутат обласної ради Любов Майборода не змогла поєднувати і перше, і друге. Нагадаємо, що депутат обласної ради багатьох скликань працювала лікарем-епідеміоголом в міській санепідемстанції.

Як повідомила «Прочерку» особисто Любов Володимирівна, вона вже звільнилася з посади лікаря у зв’язку з обранням на виборну посаду. Нагадаємо, що на першій сесії міської ради нового складу вона була обрана заступником міського голови Сергія Одарича. Пані Майборода опікуватиметься питаннями освіти, медицини та культури.

– Згідно закону «Про державну службу» я не маю права нині працювати ні на якій іншій посаді, бо це ж посада держслужбовця. Але остаточно з медициною я не пориваю. Я думаю, що півроку мені потрібно буде на новій посаді придивитись що й до чого. У разі, якщо я зможу реалізувати, що планую і чого хоче міський голова, то залишуся працювати на посаді заступника, – говорить Любов Майборода.

Цікаво, що за затвердження виконкому міськради голосували насамперед депутати від Партії Вільних Демократів і Партії регіонів, які утворили більшість в міськраді. Однак, Любов Майборода, у минулому – полум’яна опозиціонерка, хоч і залишається противником регіоналів, однак такі обставини голосування приймає як належне.

– По-перше, у нас поки що реальної партійності на місцях немає. А, по-друге, партії всі недемократичні, вони ще знаходяться в процесі становлення. А для нас, жителів Черкас, головне зробити місто більш комфортним. Тому нам треба скористатися тією нагодою, що в міській раді міський голова сформував свій виконком, у Черкаській міській раді є більшість, відповідальна за все, що робиться, – це Партія регіонів і Вільних демократів. Я переконана, що така коаліція прийматиме рішення швидко і ефективно, а не так, як це було за попереднього скликання, коли засідання міськвиконкому тривало по 10 годин і не могли жодного питання розглянути, – каже Любов Володимирівна. – Ми ж повинні приймати рішення швидко, але ні в якому разі не забувати про політичну конкуренцію. Ми не повинні перетворюватися в каток, що тисне. Ми повинні «плекати» опозицію. Вона має право на свою думку, на захист цієї думки. Не можна допустити російського варіанту, де розчавлена всяка демократія. У нас така загроза є. Але, думаю, що в нас такого не буде. Для мене влада ефективна тоді, коли є політична конкуренція. Якщо це тотальна монополія, то ні про яку якість стосунків не йтиме мова.

– Чи означає ваше входження у владну команду Одарича те, що ви не критикуватимете тепер губернатора Тулуба?

– Звичайно, що ні. У мене є свої політичні погляди, є своя думка, і я її буду завжди відстоювати, – наголошує Любов Майборода. – Я ніколи не була прихильником огульної критики. Я завжди критикувала цифрами і фактами, якщо мені щось не подобалося. Думаю, що і надалі залишиться така ж позиція в мене, бо я не люблю хамство в політиці. І якщо будуть прийматися якісь рішення в порушення процедур, або, на мою думку, не на користь громади, то я буду з Тулубом розмовляти. Моє завдання – достукатися один до одного.

реклама

Коментарі  

 
-3 #11 Frosya 03.12.2010 20:22
Переконаний, після пам`ятника Леніну і площі "Соборна", яку вона перейменувала , Майборода візьметься за вулиці - скоро Черкаси будуть нагадувати справжнє бандерівське ***. Не дамо знищити нашу радянську історію - СЛАВА КПСС!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #10 Андрій 03.12.2010 17:11
Так,Ви маєте рацію,"неанонімний"МІСЮСЬ-виборці у нас розумні,тому за Майбороду багато народу не голосує...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 МІСЮСЬ 03.12.2010 13:47
Скільки б не злорадствовали всілякі harrieru і інші анонімні недоброзичливці і пані Люби, за неї, як депутата, на багатьох виборах голосує найбільша кількість черкащан. А виборці у нас розумні.Бажаю Любові Володимирівні наснаги на новій посаді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Прохожий 02.12.2010 16:14
Я вообще не понимаю, о чем речь. Какую посаду она теряет? Заместителя городского головы? Или можно потерять должность на полставки рядового санитарного врача? Огромнейщая потеря!!! ЭТО ВООБЩЕ ВСЕ, О ЧЕМ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Лмила 02.12.2010 15:33
Цитую Тарас:
ох Люба, Люба за що ти тепер будеш жити, депутатам нічого не платять.

Вона півроку буде стажором, а чому б ні? Можливо чомусь навчиться!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Тарас 02.12.2010 14:21
ох Люба, Люба за що ти тепер будеш жити, депутатам нічого не платять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 nortons 30.11.2010 14:11
Так, Майборода міняла партії, але вона ніколи не міняла свої політичні націонал-демократичні погляди, і це заслуговує на повагу. Хоч, як людині внутрішньо абсолютно вільній, їй буде непросто в бюрократичному середовищі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 АлисА 30.11.2010 13:20
Нормально.Давно пора.Теперь к словам Майбороды прислушается власть.Люба,так держать!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Читач 29.11.2010 18:46
Набуде заступником стільки,як була в усіх партіях-від Різдва до колядки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 harrier 29.11.2010 18:19
Що цікаво, на тій посаді лікаря санепідем станції Любов Володимирівна числилися суто номінально, там вона отримувала 0,25% ставки. ЇЇ колеги казали, що вона тут не з,являється. Так що країна може спати спокійно-вона не втратила геніального лікаря-епідеміологав в особі пані Люби.
Скоріше Л.В.М. працювала у структурах USAID, відстежуючи вибори в азійських країнах СНД, , і, навчаючи казахів, таджиків, узбеків та туркменів демократії за кошти американських платників. Побачимо, що з неї вийде на цій посаді-приймаються стаки. скільки вона втримається на посаді заступника "Серьожі Одарича". Мій прогноз - півроку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100