реклама

реклама

Нарада з працівниками територіальних громад області, відповідальними за прийом документів для призначення субсидій та пільг у ЦНАПах, і надавачами послуг відбулася сьогодні за підтримки Черкаської облдержадміністрації.

DSC_4

Перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Кравченко акцентувала, що від правильного, оперативного та якісного прийому документів та призначення соціальних виплат залежить не лише матеріальний і психологічний стан громадян, а й впорядкована оплата комунальних послуг у прийдешньому осінньо-зимовому періоді.

Фахівці Головного управління доповіли про:

–  особливості опрацювання документів для отримання субсидій та пільг;

–  вплив вчасного оновлення інформації про тарифи від надавачів послуг на швидкість призначення субсидій та надання пільг.

DSC_3

За результатами зустрічі узгодили порядок співпраці між працівниками Пенсійного фонду та ЦНАПів. Щоб робота з відвідувачами на місцях була ефективнішою, Головним управлінням розроблено методичні рекомендації. Працівники ЦНАПів можуть щодня користуватися ними і прискорити формування пакету документів для призначення житлових субсидій та пільг.

Водночас акцентовано, що на вебпорталі Пенсійного фонду України є доступ до електронного кабінету і для працівників ЦНАПів, і для надавачів послуг. Робота на вебпорталі має свої переваги, зокрема, забезпечує оперативний обмін даними.

Керівники Головного управління наголосили, що лише спільна робота та швидке вирішення поточних ситуацій дозволить прискорити процес призначення субсидій та пільг громадянам Черкащини.

Про це повідомляє Пенсійний фонд Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100