реклама

реклама

В ході проведення комплексу оперативно - перевірочних заходів в рамках загальнодержавної операції «Бюджет», співробітниками управління податкової міліції ДПА в Черкаській області, було отримано інформацію про ухиляння від сплати податків директором одного із товариств Катеринопільського району. Про це повідомляє прес-служба ДПА в Черкаській області.

У результаті перевірки підприємства виявилось, що директор ТОВ, з метою умисного ухиляння від сплати податків до державного бюджету, в ІІІ та ІV кварталі 2009 року уклав господарські угоди – контракти на придбання соняшникової олії із підприємством у Запоріжжі, що має ознаки «фіктивності». В подальшому, керівник незаконно включив до складу валових витрат товариства суму неіснуючих операцій в розмірі 8,3 мільйони гривень, внаслідок чого умисно не сплатив до державного бюджету податок на прибуток в загальній сумі 2,1 мільйони гривень.

Наразі слідчим відділом ПМ ДПА в Черкаській області порушено кримінальну справу за фактом умисного ухиляння від сплати податків у особливо великих розмірах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100