В Умані посилюють заходи безпеки. Це пов’язано з приїздом паломників на Рош га-Шана. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

DSC_0445

Як він зауважив, з 11 по 21 вересня буде встановлений особливий режим в’їзду та виїзду, пересування громадян містом. Процедура контролю, як торік.

Водночас з  9 по 22 вересня в мікрорайоні паломництва заборонено:

■ продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів);

■ продаж і використання піротехнічних засобів, зокрема салютів, феєрверків, інших вибухових речовин, що створюють шумовий ефект, а також продаж пневматичної зброї та іграшок, що імітують зброю.

–     Ми прагнемо максимально убезпечити місцевих жителів і приїжджих, – наголосив Ігор Табурець. – Тому прошу з розумінням ставитися до всіх заходів.

Нагадаємо, напередодні цьогорічного  паломництва на Рош га-Шана очільник Черкащини провів засідання спецкомісії. Він рекомендував паломникам максимально утриматися від відвідин Умані, враховуючи війну, регулярні масовані обстріли нашої країни та можливі провокації з боку росії.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #1 1002 ніч 05.09.2023 20:21
в новому виконанні. Видавництво "Уманська література", Вид.3 Виправлене та доповнене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100