Сьогодні в Україні відзначають професійне свято День Рятівника. Ці надзвичайно мужні і віддані люди завжди готові до викликів. Кожний виїзд є важливим випробуванням міцності духу та професіоналізму. Кожного дня рятівники ризикують власними життями, щоб врятувати життя і домівки інших людей. Важко переоцінити важливість та значущість надзвичайно важливої місії, яку вони виконують, забезпечуючи безпеку наших громадян.

image_6483441

Кожного дня, а особливо зараз під час повномасштабного вторгнення,  рятувальники проявляють героїзм та  виконують надзвичайно важливі та небезпечні завдання для збереження життя та безпеки цивільного населення.

Напередодні Дня рятівника, народний депутат Андрій Стріхарський відвідав Корсунь-Шевченківській, де привітав працівників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Черкаській області з професійним святом.

На урочистій події він вручив Грамоти Верховної Ради України за заслуги перед українським народом пожежникам-рятівникам, двом братам, що відзначились своєю мужністю та професіоналізмом на службі — майстру-сержанту  Олександру Калініченку та головному майстру-сержанту Сергію Калініченку.

image_6483441(1)

Також за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у розвиток пожежно- рятувальної служби почесними грамотами Корсунь-Шевченківської міської ради були нагороджені інші офіцери та сержанти служби.

У присутності в.о. міського голови Віталія Мацюка, полковника служби цивільного захисту Олександра Бондара, секретаря Черкаської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексія Пєчнікова та особового складу частини, Андрій Стріхарський висловив щиру подяку рятівникам за їхню героїчну працю.

“Для всієї країни ви — справжні герої, які готові ризикувати життям та діяти в найскладніших ситуаціях. Ви віддаєте багато сил для того, щоб захищати та допомогати іншим. Ваша робота — це прояв відваги та професіоналізму”, — зазначив Андрій Стріхарський.

image_6483441(2)

image_6483441(3)  

Нагадаємо, День рятівника відзначається 17 вересня, це процесійне свято для аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Про це інформує прес-служба нардепа.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100