реклама

реклама

Перечекати «Повітряну тривогу» з користю для фізичного та ментального здоров’я можливо! І саме над цим працює ГО « Перезавантаження –вперед» спільно з працівниками Грищинецького ліцею та відділом, освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради в рамках реалізації проєкту «Безпечний простір фізичного та ментального здоров’я».

Влітку завершився конкурс проєктів для громадських організацій, який реалізовується за підтримки DanChurchAidid та Української освітньої платформи, де представники ГО «Перезавантаження – вперед» представили проєкт «Безпечний простір фізичного та ментального здоров’я» та отримали фінансову допомогу та менторський супровід для реалізації свого проєкту.

382238393_709895367849471_4397259039502887123_n

Так, нещодавно з моніторинговим візитом до закладу завітали локальні координатори опорного центру Українська освітня платформа ГО «Ми є поруч», оглянули облаштоване безпечне середовище з можливістю подальшого проведення в ньому заходів з підтримки фізичного і ментального здоров’я.

В ході реалізації проєкту у найпростішому укритті було проведено ремонтні роботи, закуплене та встановлене необхідне обладнання, облаштовано 3 зони, з яких дві - для занять фізичними активностями. А так як у закладі освіти відсутній спортивний зал, простір активно використовуватиметься і по закінченню війни.

Наступним етапом реалізації проєкту буде проведення тренінгів з психологічної стійкості та практичних занять з рухової активності.

Проєкт «Безпечний простір фізичного та ментального здоров’я» реалізується за підтримки БО "Українська освітня платформа».

Про це пише Бобрицька сільрада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100