реклама
Sucurity Police

реклама

В селі Пеніжкове, на Черкащині, 35-річна жінка кинула напризволяще п'ятьох дітей. Сама з річним сином, ніби-то поїхала до Москви на заробітки. Діти залишились без нагляду і харчів. Як вдалося вижити двом хлопчикам і трьом дівчаткам, і де поділась мати – про це повідомляє «Інтер».

Чотирирічна Людмилка - зараз у притулку. Її привезли туди з двома старшими сестрами. Діти мешкали у цьому будинку край села - напівголодні і вошиві. Спали на підлозі у ганчір'ї.

Олена Байда, секретар Пеніжковської сільради:

Дітки виживали як могли бабуся не цікавилась їхнім життям. Вони були байдуже так як мамі так і бабусі.

Багатодітна мати у Пеніжкове приїхала п'ять років тому. Спочатку, кажуть у селі, була зразковою матусею, а потім - почала пити. Дітей напризволяще кидала не раз.

Павло Юрко сільський голова села Пеніжкове:

Привозили їм одного разу і допомогу привезли і крупи і олії обіщала що не буде пити буде дітей глядіти але толку ніякого від неї ніякого.

Востаннє матір бачили в селі ще в липні. Коли та зникла - ніхто й не помітив. Люди звикли, що діти самі себе забезпечували. Старші хлопці купили поросяток на стипендію 18 річного Михайла, продавали горіхи, 12-річна Женя на всіх готувала їжу. Зараз дівчинка у притулку, вихователі не натішаться.

Наталя Бурська, завідувачка обласним міжрегіональним дитячим обласним притулком, місто Умань:

Старша дівчинка має досить великий рівень знань свою думку навчаеться на відмінно гарно влилася в коллектив загальгальноосвітньої школи має високий інтелект.

Районні чиновники зі служби у справах неповнолітніх оголосили горе-мати у розшук. Але покарати, кажуть, - навряд чи зможуть. Найбільше, що їй загрожує - позбавлення материнських прав. Поки чиновники шукають жінку і ще одне дитя, маленька Люда щодня складає з конструктора будиночок на колесах і чекає, коли її родина знову буде разом - із матусею.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100