реклама

реклама

1 жовтня КП «Черкасиводоканал» виповнюється 109 років. Нині це сучасне комунальне підприємство, що забезпечує людей послугами водопостачання та водовідведення.

DF263BFD-C2C3-474F-A81D-76B5DD611E47

З нагоди дня створення водоканалу на підприємстві відбулися урочисті заходи. З колективом зустрівся міський голова Анатолій Бондаренко, привітав та вручив міські відзнаки.

Міський голова відзначив, що водоканалівці завжди підставляють плече громаді – як під час блекаутів, так і під час ліквідації наслідків нещодавнього влучання уламків ворожої ракети. І на відбудові Херсонщини, і під час забезпечення водою Нікополя та Сміли після російських атак – працівники КП «Черкасиводоканал» завжди попереду.

Анатолій Бондаренко нагородив працівників медалями «За сумлінну працю» та подяками міського голови.

4A129C4A-75EF-441D-82EC-7A901F12CD0B

«На КП «Черкасиводоканал» трудяться працьовиті і віддані справі люди. Від імені територіальної громади висловлюю колективу щиру вдячність за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, зразкове виконання службових обов’язків та якісне надання послуг жителям міста. Бажаю миру, здоров`я, родинного затишку і благополуччя!», - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Також водоканалівці отримали грамоти від керівництва підприємства.

«КП «Черкасиводоканал» постійно працює над модернізацією обладнання, зменшення енергоємності виробництва, поліпшення якості обслуговування споживачів. Щоденно здійснюється контроль за якістю води. Підприємство неодноразово було відзначене як найкраще в галузі. Наші працівники завжди готові зробити все від них залежне, щоб забезпечити людей питною водою високої якості», - зауважив директор підприємства Іван Сухарьков.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100