реклама

реклама

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно лікаря одного із лікувальних закладів м. Жашкова, який сприяв  в отриманні службовою особою неправомірної вигоди. (ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що працівник медичного закладу сприяв секретарю військово-лікарської комісії в отриманні грошової винагороди в сумі 3200 гривень від військовозобов’язаного чоловіка за виготовлення медичного висновку про обмежену придатність до військової служби з метою відтермінувати його призову до лав ЗСУ.

Без назви

Санкція статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100