Станом на 1 листопада 2012 року в Смілянському районі відсутні злочини, скоєні неповнолітніми. Про це повідомив начальник кримінальної міліції у справах дітей Смілянського МРВ УМВС України в Черкаській області Віталій Васютін.

Він, зокрема, зазначив, що працівники кримінальної міліції у справах дітей беруть активну участь у профілактиці злочинності та правопорушень в районі.

Значну роль у профілактичній роботі виконує відділ освіти райдержадміністрації. Начальник відділу Вікторія Підмогильна наголосила, що в закладах освіти співробітниками кримінальної міліції у справах дітей проводяться співбесіди, надаються роз’яснення з приводу злочинності та відповідальності за свої вчинки.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Зоя Баранюк зазначила, що працівники служби кожного дня проводять роботу з неблагополучними сім’ями, виїжджаючи за місцем проживання. Під час цих виїздів проводиться огляд житлово-побутових умов, складаються акти обстеження, розглядається поведінка дітей, їхні результати навчання, інформують у відділі з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату Смілянської РДА.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100