реклама

реклама

У захоплюючому матчі баблу Суперліги Favbet у Івано-Франківську, «Черкаські Мавпи-Дніпро» здобули важливу перемогу над командою «Рівне» з рахунком 82:71.

AT8A1052

Про це повідомляє БК «Черкаські Мавпи-Дніпро».

Гра розпочалася з відчутною перевагою рівнян, вони відразу зробили ривок 7:0. Але Мавпи показали свою характерну витримку та рішучість, зробивши ривок і вивівши себе вперед перед перервою з рахунком 38:37.

Основну перевагу Черкаські Мавпи здобули завдяки сильній грі на підбираннях, що дозволило їм утримувати відставання від Рівного та контролювати гру. Рівне намагалося виправити ситуацію та відновити рівновагу, але Черкаські Мавпи завжди готові були відповідати та знову збільшували відрив.

AT8A1039

Гра виявилася цікавою та непередбачуваною, і обидві команди заслуговують на повагу за високий рівень гри. Андрій Агафонов відзначився дабл-даблом, набравши 21 очко та 11 підбирань, ставши кращим гравцем матчу. Ще троє гравців команди набрали по 14 очок, підсиливши атаку своєї команди.

Поразка стала першою для «Рівного» у новому сезоні, а перемога «Черкаських Мавп – Дніпро» піднесла їх дух та мотивацію. Обидві команди зараз розпочинають сезон з двома перемогами в трьох іграх.

Наступні змагання для «Черкаських Мавп-Дніпро» відбудуться 17-22 жовтня в Києві.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100