реклама

реклама

Як відомо, вранці 7 жовтня сталася найбільша за останні роки атака терористичного палестинського угруповання ХАМАС на Ізраїль. За п’ять годин після атаки прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу виступив із зверненням до громадян, у якому заявив, що йде «не операція, не ескалація, це війна».

11 жовтня речник МЗС Олег Ніколенко повідомив, що Міністерство закордонних справ уже опрацювало понад 1000 звернень українців в Ізраїлі та Секторі Газа. «Український хлопчик, який був врятований в Сдероті, відновлюється після успішної операції. Він знаходиться під опікою посольства, йому надається вся необхідна медична та психологічна підтримка», – йдеться в офіційному повідомленні, пише сайт viche.ck.ua

photo_2023-10-12_11-36-21-e1697100110836

Шість українців вважаються зниклими безвісти. Їхнім пошуком займаються дипломати в співпраці з ізраїльськими правоохоронцями.

Близько семисот наших громадян не можуть виїхати з Ізраїлю через скасовані авіарейси.

На жаль, підтвердилася інформація про загибель іще одного українця. Таким чином, наразі загальна відома кількість жертв серед громадян України – троє людей. Іще дев’ять наших громадян отримали поранення. Їхній стан, а також місця госпіталізації уточнюються”, – наголосив речник МЗС.

Про цю сумну звістку в соціальній мережі «Фейсбук» повідомила Богдана Савченко, модератор групи «Тальнівська громада»: «Прийшло горе до наших земляків, які проживають в місті Афула, що в Ізраїлі. Сім’я Петра Маслія втратила 21-річного сина Олександра. Він народився в місті Тальне, служив в інженерних військах Ізраїля.

Сім’ї виражаємо наші щирі співчуття!

Вічна пам’ять, тобі воїне!»

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Перехожий 15.10.2023 10:51
Цитую Алекс:
Втекли?треба було в Монголії тікати

Монголи дуже буйні як нап'ються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Алекс 15.10.2023 09:21
До заважало жили вдома??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Алекс 15.10.2023 07:16
Втекли?треба було в Монголії тікати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100