Педагогів закладів загальної середньої освіти м. Черкаси запрошують взяти участь у міському конкурсі «Учитель року. Освітній тріумф». В цьому році вперше конкурс відбудеться в новому, сучасному форматі. Тож всі вчителі зможуть продемонструвати свої знання, креативність у освітніх підходах та вчергове довести, що професія вчителя - це надзвичайно важливо та престижно.

395368711_943049914025419_3443221110305880535_n

Отже, всі бажаючі зможуть спробувати свої сили в таких номінаціях:

«Молодий учитель» – вчитель, який має стаж педагогічної діяльності до 3-х років, проявляє творчість, ініціативність та інноваційний підхід до роботи з учнями, має педагогічні здібності та професійне зростання, забезпечує ефективність у роботі з учнями та їхніми батьками.

«Учитель НУШ» – учитель, який успішно працює у Новій українській школі, демонструючи свій педагогічний талант та професійний хист, впроваджує інноваційні підходи у навчанні, бере активну участь у реформуванні освіти в Україні, здатний адаптувати навчальні програми до потреб сучасного суспільства.

«Учитель, який змінює світ» – досвідчений педагог, який має власні напрацювання, програми, методики і успішно застосовує їх в освітньому процесі, сприяє розвитку креативності учнів та їх критичного мислення, поширює інновації в учительській спільноті.

«Разом до успіху» – педагог, який успішно здійснює освітньо-педагогічну діяльність в інклюзивному просторі, здатний створювати дружнє та підтримуюче середовище для всіх здобувачів освіти, вміло впроваджує індивідуальний підхід до кожного учня. Має успіхи в досягненні результатів у навчанні та соціальній інтеграції всіх дітей.

«Якість та результативність» – учитель, який має вагомі досягнення і здобутки у професійній діяльності на рівні міста, регіону та держави, високу оцінку якості своєї роботи серед учасників освітнього процесу та громадськості міста.

Варто відзначити, що кожен переможець у своїй номінації отримає премію у розмірі 20 000 грн.

На першому етапі всі бажаючі педагоги міста можуть подати свої заявки за покликанням: http://surl.li/mlshy . Прийом пропозицій відбуватиметься до 30 жовтня.

Далі конкурсанти мають створити відеоролики з презентацією своєї професійної діяльності та провести методичний практикум. Роботу вчителів буде оцінювати компетентне журі, яке і визначить переможців за результатами виконаної роботи.

«Сьогодні важливо й актуально вкладати в освіту, розвивати цю галузь та застосовувати інноваційні методики навчання. Тому, щоб популяризувати професію вчителя та мотивувати педагогів до використання сучасних освітніх практик, цього року, ми організували міський конкурс «Учитель року. Освітній тріумф» в зовсім новому форматі. Переконана, що це стане хорошою мотивацією для подальшого розвитку всієї освітньої галузі. Тож, запрошуємо вчителів міста долучитися до конкурсу», - зазначила кураторка освітньої галузі, профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

З Положенням про проведення конкурсу можна ознайомитися на сайті http://surl.li/mlupo .

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Показник 25.10.2023 13:04
Цитую Черкаський поет-вчитель:
Куплю жінці зимові чоботи! За 20 тисячів!

Дружинам чоловіків-вчителів таке і не снилося.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкаський поет-вчитель 25.10.2023 11:13
Куплю жінці зимові чоботи! За 20 тисячів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100