реклама

реклама

Заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава інформує, що передає головування Координаційною радою з питань ВПО - представнику внутрішньо переміщеній особі, якого обере голосуванням громадськість.

«Департамент соціальної політики Черкаської міської ради допоможе здійснити даний перехід, збере пропозиції громадськості, винесе на затвердження Виконавчим комітетом керівника Ради, за вибором ВПО», - пише Гаркава.

Нагадаємо, що сьогодні на засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення «Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб». Цим рішенням приводимо вже існуючу в місті Раду у відповідність до вимог нещодавно затвердженого Кабміном Типового положення. Очолювати цю раду тепер має представник ВПО, а не профільний заступник міського голови, як це було до цього у Черкасах. Така кандидатура також має бути подана громадськістю і затверджена рішенням виконкому.

«Сподіваюсь, що діючий склад членів Ради, продовжить свою діяльність на користь ВПО. Дякую всім учасникам за роботу, завжди готова долучитися до роботи Ради в частині профільних питань», - пише Марина Гаркава у "ФБ"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100