реклама

реклама

Конкурсна комісія під головуванням заступника голови обласної ради Михайла Мушієка обрала переможницею відбору на посаду директора КЗ "Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради" - Юлію Кріт.

В разі позитивного рішення сесії вона очолить заклад на 5 років.

IMG_9925

Юлія Кріт працює в Центрі від з 2008 року. Спочатку вона керувала гуртком, а тепер є завідувачкою відділу Центру.

У своїй конкурсній пропозиції вона акцентувала на розвитку патріотичного виховання молоді й запровадженні сучасних форматів заходів для дітей та молоді, залучення до активності гуртківців із віддалених сіл області тощо.

Щодо роботи самого закладу, то претендентка наголосила, що для підвищення конкурентоспроможності потрібно провести аналіз кадрів і забезпечити навчання для працівників з підвищення кваліфікації.

- Результатом якісного функціонування закладу є успішний випускник - фізично та емоційно здорова людина - патріот з лідерськими якостями, яка вміє і хоче брати на себе відповідальність за своє майбутнє, майбутнє свої родини, міста та держави. А результатом моєї роботи, як директорки, буде успішний позашкільний заклад освіт, який не лише організовує різнопланові заході з учнівською та студентською молоддю і педагогічними працівниками області, а перш за все є закладом, в центрі роботи якого дитина, - підсумувала Юлія Кріт.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100