реклама

реклама

Доктор історичних наук, професор, професор кафедри історії та права, проректор з гуманітарно-виховних питань Черкаського державного технологічного університету Валентин Лазуренко увійшов до складу редакційної колегії міждисциплінарного журналу «Acta Humanitatis», що видається в Економіко-гуманітарному університеті у Варшаві (м. Варшава, Республіка Польща).

6abcc74f9a8863490c0e03dbe42d11d0_XL


Сьогодні «Acta Humanitatis» – це перше в Республіці Польща міждисциплінарне видання з відкритим доступом, яке містить три секції: «Освіта», «Образотворче мистецтво і гуманітарні науки», «Соціальні науки».

Читацька аудиторія «Acta Humanitatis» – це молоді й провідні науковці: студенти першого (бакалаврського) й другого (магістерського) рівнів вищої освіти, педагогічні, науково-педагогічні, наукові працівники, аспіранти, докторанти та всі зацікавлені представники у соціо-гуманітарній сфері. Унікальність видання приваблює широку громадськість, яка бажає застосовувати нові й унікальні методики дослідження, апробувати й популяризувати одержані результати в різних галузях гуманітарних та соціальних наук по всьому світу.

Про це повідомляє пресслужба ЧДТУ.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Адукат 09.11.2023 06:30
Он еще высокую должность в Партии ................... занимал. Что уже все это забыли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100