Губернатор визначився з новим головою Кам'янського району

Губернатор визначився з новим головою Кам'янського району

Губернатор Сергій Тулуб на колегії 1 грудня пройшовся практично по всіх керівниках райдержадміністрацій, у кого виявилась заборгованість по зарплаті.

Найбільше дісталося голові Звенигородського району Валентину Мельнічуку за 153 тис. грн. боргу – йому грізний Тулуб пригрозив, що, як не погасить заборгованість до кінця грудня, щоб до нього «і ногою не ступав».

 А ось щодо Кам‘янського району репліка губернатора виявилась вельми симптоматичною. Він одночасно назвав кандидата на посаду голови райдержадміністрації – першого заступника голови РДА Віталія Архип‘юка -  і поставив йому головну умову, за якої той отримає посаду. Нагадаємо, що попередній голова району Микола Солошенко досягнув віку 60 років і, відповідно до закону, не може продовжувати працювати на цій посаді. Солошенка було обрано заступником голови райради.
- А ось Кам‘янський район… 82,9 тис. гривень. Віталію Васильовичу (мається на увазі Віталій Архип‘юк, перший заступник голови райдержадміністрації і голова районної організації Партії регіонів, - прим. авт.)… Я Вам хочу сказати – ось як подивитися на Вас – потужна, гарна постать. Керівник району! Керівник району! Я не буду приховувати – ми вважаємо, що він - достойна кандидатура очолити район. Але… оці 80 тисяч… Це якось не до Вас, - по-батьківськи вичитав районного чиновника губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Валя 14.02.2011 00:27
Цитую Viva:
Що там заборгованість! Ви краще спитайте як він людей в районі обдирає. Гроші йому носять мішками.

Так. І підприємці і сільські голови. Такого у нас давно вже не було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Viva 11.02.2011 13:30
Що там заборгованість! Ви краще спитайте як він людей в районі обдирає. Гроші йому носять мішками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Гість 11.02.2011 08:33
Кам'янський район по результатам року "плюсує" у показнику заборгованості заробітної плати по економічно активних підприємствах. Крім того, район "з'їхав" на одне з найнижчих рейтингових місць - 18-те. Треба Сергію Борисовичу виконувати обіцянку - гнати Архип'юка. Чи знову порожняк?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Просто знаю 02.12.2010 23:01
Головою Кам"янської райдержадмініст рації,буде призначено нинішнього голову Лисянської райдержадмініст рації "харків"янина"- Олександра Павлова, а Лисянську райдержадмініст рацію очолить екс-керівник обласного управління АПК "звенигородчанин " - Оникієнко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Region 02.12.2010 20:40
Так а навіщо Мельнічуку ходити до Тулуба....він буде ходити до Черняка...Це все як в тому анекдоті .... Начальник заступникові говорить ох і буду тебе сьогодні лаяти на чому світ стоїть ...ти тільки мовчи а потім ми розберемося.....Потрібно було раніше приймати міри а тепер ВД на все начхати пять років буде рулить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100