Правоохоронці сектору протидії домашньому насильству та ювенальної превенції Черкаського РУП ГУНП взяли участь у тематичних заняттях, які проводилися у навчальних закладах.

401850503_741492718022019_8377489703384058934_n

У Черкаській загальноосвітній школі I-III ступенів імені І.С. Момота № 26 правоохоронці детально поговорили зі школярами про булінг та його види. Прояви, умови виникнення та шляхи подолання. Особливу увагу поліціянти акцентували на відповідальності, яку будуть нести учасники булінгу. Як протидіяти фізичному та психологічному насильству з боку однолітків, а також як відрізнити булінг від конфлікту.

Окрім цього, Катерина Кравченко, старша інспекторка сектору протидії домашньому насильству Черкаського районного управління поліції, розширила та поглибила знання дітей про види відповідальності: кримінальну та адміністративну. Пояснила з якого віку настає кожна з них та навела кілька прикладів, коли за вчинки неповнолітніх відповідали їхні батьки.

Поліціянтка наголосила діткам, що в кожного з них є численні права і правоохоронці роблять все можливе аби їх захистити.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100