реклама

реклама

З 17 листопада всі лісові господарства Черкащини, Вінниччини та Кіровоградщини перейшли виключно на електронні лісорубні квитки. Раніше філії користувались паперовим варіантом цього документу.

Що ж зараз змінилось?

Тепер вся інформація про перелік виданих електронних лісорубних квитків автоматично вносяться на карту сайту ДП "ЛІАЦ" та в систему електронного обліку деревини.

406578382_303994379263525_8516567420809865477_n

Така форма видачі дозвільних документів унеможливлює зловживання з фальсифікацією та дозволяє повністю простежити обіг деревини від місця заготівлі до реалізації.

Крім того, е-лісорубний квиток видається на кожну окрему ділянку, де планується заготівля, і містить інформацію про всі види рубок.

За час реалізації проєкту з видачі дозвільних документів в електронній формі філії Центрального лісового офісу отримали 21 лісорубний квиток, а подано заявок на отримання е-лісорубних квитків - 26.

З усіх філій найбільше лісорубних квитків отримали філія "Оникіївське лісове господарство" (4 шт) та "Чигиринське лісове господарство" (3 шт).

За кількістю отриманих е-лісорубних квитків Центральний лісовий офіс в лідерах, а це означає що філії, діяльність яких координує офіс, вдало впроваджують оновлення.

Про це інформує Центральний лісовий офіс

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100