Черкащан запрошують на ігрове шоу від театру пневмофігур

Черкащан запрошують на ігрове шоу від театру пневмофігур

У Черкасах у суботу, 4 грудня, розпочнуться святкові передноворічні заходи. Міський голова Сергій Одарич запросив усіх черкасців і гостей міста на відкриття нової ялинки на площі поблизу нового торгівельного комплексу біля Податкової адміністрації. Там розпочнуться головні святкові заходи до Нового року, так о 14.00  там стартує ярмарок-продаж новорічних сувенірів. О 15.00 розпочнеться розважальна програма, згодом – ігрове шоу від театру пневмофігур. Пневмофігури – це спеціальні конструкції, які надуваються звичайним повітрям. Вони схожі на повітряні кулі, але зроблені зі спеціальної тканини, яку неможливо прорізати чи пошкодити.
Найцікавіше має бути о 16.00, коли відбуватиметься урочисте відкриття новорічного сезону. Усе супроводжуватиметься театралізованим дійством. Парад дідів Морозів, розважальна програма для дітлахів. Усе це завершиться лазерним шоу і молодіжною дискотекою «Новорічний калейдоскоп».

Як раніше повідомлялось, цьогоріч уперше в Черкасах буде аж три ялинки. Усі вже встановлено. Традиційну ялинку на театральній площі склали з понад 180 маленьких. Натомість дві інші новорічні господині – штучні. «Дирекція парків» у сквері за облрадою поставила ялинку, яку придбали ще торік.
Як наголошує Сергій Одарич у своєму Інтернет-щоденнику «сквер за облрадою ми закінчимо прикрашати вже в кінці цього тижня. Все буде в гірляндах і яскраво світитиметься. Тут буде казково. Я переконаний, що люди із задоволенням будуть сюди приходити та відпочивати».

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Марина 05.12.2010 11:46
Ви пана Одарича не чіпайте він є міський голова, а от з Радуцького був би красивий дід мороз тільки рядом щоб була снігурочка під 1,50 см.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 ПИСЬМЕННИК 04.12.2010 22:55
ДО ЧОГО ТУТ ОДАРИЧ - СТАНЬТЕ МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ - ТОДІ І РОБІТЬ ПОГОДУ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Читач 04.12.2010 19:30
Погода якраз новорічна--+5,дощ і Діди Морози з мокрими бородами.Ще якби й пан Одарич у червоного кожуха вбрався разом з Радуцьким та всією командою вільних демократів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100