На думку Михайла Бродського те, що ПР висувала на мера Черкас колишнього помічника губернатора свідчить про відсутність передвиборчих домовленостей між вільними демократами та регіоналами

На думку Михайла Бродського те, що ПР висувала на мера Черкас колишнього помічника губернатора свідчить про відсутність передвиборчих домовленостей між вільними демократами та регіоналами

Голова Держкомпідприємництва і соратник міського голови Черкас Михайло Бродський не підтверджує існування прямих передвиборчих домовленостей між Партією регіонів та Вільними демократами стосовно підтримки кандидатури Сергія Одарича на посаду мера. Про це в ексклюзивному інтерв’ю «Прочерку» розповів сам Михайло Юрійович.

Ось що він відповів на пряме запитання «Прочерку» стосовно домовленостей:

- …Я можу сказати, що Сергій Одарич – член ПВД і він не має узгоджувати свої дії ні з ким, окрім як зі своєю партією. Тим більше ви ж знаєте, що Партія регіонів висунула свого кандидата – колишнього помічника Сергія Тулуба по «Енергоатому» пана Влізла, – відповів Михайло Бродський.

Він також наголосив на тому, що найвпливовішою силою в Черкасах були самі виборці.

- Я раджу вам говорити про громаду як про впливову силу, яка сама визначається і обирає собі міського голову, - підкреслив політик.

Повну версію інтерв’ю, де Михайло Бродський відповідає на питання, коли він востаннє був у Черкасах; чи буде Михайло Бродський дотискати після виборів контролюючі органи, які, швидше за все, за чиїмось наказом «клювали» команду Одарича у передвиборчий період; чим він жертвує, перебуваючи на державній посаді, та інші, читайте за кілька днів на сайті «Прочерк» у рубриці «Резонанс».

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Лмила 03.12.2010 21:41
звіткіля він знає? Будуть йому тут все розповідати............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100