реклама

реклама

Профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов передали директорам закладів загальної середньої освіти та керівниці Службі у справах дітей подяки від військових частин.

414695007_984045493259194_3337038805990582599_n

Так, командування та особовий склад декількох військових частин висловили щиру подяку за допомогу Збройним Силам України в нелегкий час війни з російськими загарбниками. Вони відзначили, що вклад освітян у підвищення обороноздатності країни важко переоцінити.

«Ви-сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Про подвиги захисників України складають легенди. Вважаємо і Вас одним із захисників Батьківщини. Нехай Ваша доброта повернеться Вам сторицею. Здоровʼя Вам, невичерпної енергії, однодумців та людської вдячності», - йшлося у тексті подяк.

«Приємно, що наші військові так високо цінують ту допомогу, яку надають з перших днів повномасштабного вторгнення черкаські освітяни. Це дійсно найвища подяка. Продовжуємо і далі працювати не покладаючи рук задля нашої перемоги», - зазначила Анастасія Сергіївна.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100