Подія сталася 26 грудня після обіду на одному із підприємств у Черкасах. Постраждалому викликали швидку, а підозрюваного затримано та з речовими доказами передано слідчо-оперативній групі.

Затримання_1

На пульт центрального спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з одного із товариств з обмеженою відповідальністю міста Черкаси. Для відпрацювання сигналу до об’єкту охорони негайно виїхав наряд реагування батальйону поліції охорони області.

Прибувши за викликом, поліцейські встановили, що вантажник даного підприємства був на робочому місті в стані алкогольного сп’яніння. На контрольно-пропускному пункті у нього виникла словесна перепалка та штовханина з охоронником, в ході якого чоловік штрикнув останнього ножем в ліву ногу.

Затриманння_2

Підозрюваного виявили на зупинці громадського транспорту. Чоловік від появи поліцейських був не в захваті, поводився агресивно, намагався чинити опір. До нього було застосовано заходи фізичного впливу та спецзасоби. Як з’ясувалось, в кишені у чоловіка був ніж. Ним виявився 38-річний черкащанин, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за хуліганство, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та інші правопорушення.

На місце події було викликано швидку допомогу для надання допомоги потерпілому та слідчо-оперативну групу Черкаського районного управління поліції, якій поліцейські охорони передали зловмисника з речовими доказами.

Про це повідомляє пресслужба поліції охорони Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100