реклама

реклама

«З вірою в ЗСУ», «Віримо в Перемогу», «Дякуємо за наш захист», «Повертайся живим» – такі слова підтримки написали діти на своїх зворушливих малюнках та листівках для українських захисників.

413970972_863476452239303_1318093712824422632_n

Цьогоріч Україна вперше святкує Різдво Христове 25 грудня за новоюліанським календарем. З нагоди свята на ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» вирішили доєднатися до благодійних ініціатив і подарувати військовим приємні та щирі емоції.

Так, з 1 грудня 2023 року для дітей працівників підприємства стартував конкурс малюнку «Подаруй Різдвяну казку військовим»! Сьогодні на станції зібралися, аби підбити підсумки конкурсу.

– Цього року на конкурс було подано понад 30 творчих робіт, – зазначає голова правління ПРАТ «Черкаське хімволокно» Віктор Олексенко. – Визначати переможців було непросто, адже кожний дитячий малюнок був щирим та оригінальним. Вражає, як по-дорослому діти сприймають нині війну та розуміють, яке значення на сьогодні відіграють Збройні Сили України, – говорить керівник.

Завдяки підтримці профспілкового комітету підприємства, переможці та учасники конкурсу отримали грамоти, подарунки та солодощі. У зв’язку з нинішньою ситуацією, відзнаки для юних художників передали їхнім батькам.

Нагадаємо, що конкурс дитячого малюнку на ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» проводиться щороку традиційно, з нагоди професійного свята – Дня енергетика. Цього року ми вирішили змінити тематику на «Подаруй Різдвяну казку військовим». Всі дитячі малюнки передали воїнам ЗСУ, які наразі перебувають на передовій, аби вони відчули турботу, різдвяне тепло та зв'язок із домом.

– Бажаю всім родинам наших енергетиків міцного здоров’я, щастя та добробуту! Вірю, що наступного року ми будемо малювати Україну з Перемогою! – наголосив Віктор Володимирович.

Дитячі роботи подані на конкурс «Подаруй Різдвяну казку військовим» можна проглянути, завітавши на онлайн-виставку за посиланням: https://khimvolokno.com.ua/.../ONLAJN-VYSTAVKA-PODARUJ...

Пресслужба Черкаської ТЕЦ

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Крупний теплолюбивий риб 27.12.2023 22:12
Мені каску хотіли подарувати й повістку розмальовані петриківським розписом. Насилу встиг відпетляти куширями, залягти на дно й заритись в мул.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100