реклама

реклама

25 грудня 2023 року Євген Пронін повідомив ФЛАУ, що за власним бажанням склав повноваження віце-президента ФЛАУ,  інформує «Черкаський спорт» з посиланням на uaf.org.ua.

Пронін став віцепрезидентом федерації влітку 2021 року, а з грудня 2021 до червня 2023 року Євген був виконуючим обовʼязки президента ФЛАУ.

cherkashchanyn-_

Федерація легкої атлетики України дякує Євгену за співпрацю і розвиток легкої атлетики за часів його керівництва. Бажаємо успіхів у всіх його проєктах і продовжуємо сприяти популяризації спорту і легкої атлетики зокрема.

Відзначимо, що Євген Пронін народився у Черкасах, де закінчив загальноосвітню школу № 8, паралельно виїжджав до Франції, де навчався в Collège Pierre Desproges de Chalus. У дитинстві займався легкою атлетикою – бігав 400 метрів, 800 метрів та естафету 4 по 400 метрів. Тренувався під керівництвом тренера Старовойтова Олександра Федоровича.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Майор Пронін 27.12.2023 23:42
Тепер буде бігати від мобілізації. Це я вам як следователь-спеціаліст по спарцменах різного пошибу - хвудболісти, бігуни, тягальщики важкого желєза, просто сідуни в кріслах владних структур. В закордонне відрядження скоро поїде. "Запомните этот пост"(С)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100