реклама

реклама

До шести років позбавлення волі загрожує черкащанину за наміри влаштувати підрив у Черкасах. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Фігуранту наразі повідомили про підозру та обиратимуть запобіжний захід.

Без назви

До Черкаського районного управління поліції 26 грудня надійшло повідомлення від “аноніма” про замінування будинку муніципального управління, Драмтеатру та ринку. Для обстеження територій виїхали слідчо-оперативні групи районного управління поліції та кінологи. Під час проведення огляду приміщень та територій вибухонебезпечних предметів і речовин правоохоронці не виявили.

Одночасно оперативники кримінального розшуку та кримінального аналізу проводили низку заходів для встановлення особи псевдомінера.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про загрозу вибуху, встановили. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 62-річний житель Черкас.

Наразі, під процесуальним керівництвом прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100