реклама

реклама

Натхненні значним суспільним резонансом попереднього спектаклю «Після Перемоги», учасники інсценізували улюблену багатьма комедійну виставу українського класика.

088A0494_3

Протягом 3-х місяців учасники аматорського театрального колективу Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "ЖАГА Життя" готувались до нової прем’єри.

Зі слів організаторки культурно-дозвіллєвої роботи центру "Жага Життя" Наталії Байди, враховуючи особливості цієї категорії молоді, текст вистави скоротили. Його адаптували, створивши свою версію сценарію відомої п’єси.

“Родзинка нашої вистави в тому, що роль Проні Прокопівни зіграв юнак – підопічний  Центру «Жага життя» Євген Гончарук. Роль Голохвастова виконав Василь Хворостенко”, - зазначила Наталія Байда.

Відвідала прем’єру заступниця міського голови Марина Гаркава.

088A0552

“Від імені міського голови та від себе особисто, хочу висловити захоплення. Адже ви такі щирі, справжні, талановиті, дякую за цю виставу. “Жага життя” - це осередок любові, тепла та натхнення. Пишаюся кожним з вас, ви надихаєте!” - звернулась до акторів та підопічних центру комплексної реабілітації Марина Гаркава.

Наприкінці виступу актори та присутні на заході дітки отримали солодкі подарунки від Святого Миколая та міського голови Анатолія Бондаренка.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100