реклама

реклама

У Черкасах вже в вшосте пройшов обласний молитовний сніданок. Його організували Черкаська обласна Рада Християнських церков та ГО “Рух Реформації” за участі християнських церков міста.

414079607_673639864923132_5471241104859519074_n

Захід об’єднав освітян, волонтерів, військових, капеланів, депутатів міської та обласної ради, представників громадських організацій, підприємців. У спільній молитві за перемогу України взяли участь Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, секретар міської ради Юрій Тренкін та депутати Черкаської міської ради.

"Ми зібралися, щоб консолідувати наші зусилля заради спільного майбутнього. Разом ми звертаємося до Бога для підтримки, захисту і процвітання нашої країни”,- зазначив координатор молитовних сніданків в Черкасах, голова ГО "Рух Реформації", пастор Валерій Бєляєв.

Під час заходу духовні пісні виконував камерний хор “Канон”, хор дітей з дитячих будинків сімейного типу, гурт з міста Канева та інші виконавці.

“Сьогодні нам потрібно спільними зусиллями здолати ворога. Потрібно мати віру в Спасителя і усвідомлювати, що Божа сила і правда переможе. Наші воїни відчувають цю божественну силу і в найважчі хвилини звертаються до нього за допомогою! Нехай Боже благословення буде з усіма нашими захисниками. Слава Ісусу Христу!”, – сказав митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан Правослваної церкви України.

На заході черкаські пластуни передали присутнім Вифлеємський вогонь єднання. Це символ миру, добра й любові, який має палати в серці кожного, особливо у часи війни.

“Символічно, що у такий день, коли ворог вчергове здійснив масований обстріл українських міст ракетами та дронами, ми молимося за мирне небо! Потрібно й надалі збиратись на такі спільні молитви, потрібно постійно допомагати нашим захисникам і захисницям, потрібно вірити у нашу перемогу! Друзі, молимося за Україну, віримо в Україну! Впевнений, що ми обов’язково переможемо!” - сказав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

 Пресслужба ЧМР

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Пшонка 30.12.2023 18:20
От тепер переможемо москалів, 100%. :-x
Краще б грошей на ЗСУ перевели..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дармоїди та ухилянти 30.12.2023 14:11
в "боротьбі за мир".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100