реклама

реклама

9 січня учителі-логопеди логопедичного пункту при департаменті освіти та гуманітарної політики взяли участь у методичному практикумі «Лайфхаки у логопедичній роботі: від ідеї до втілення», який організували фахівці Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси.

418967955_994201212243622_9136121302082942608_n

Консультант Центу Любов Дмитренко та вчитель-логопед логопедичного пункту Леся Гнатенко представили учасникам практикуму системи різних вправ, форми і методи роботи, які сприяють різнобічному мовленнєвому розвитку, розвитку артикуляційного апарату, дрібної моторики руки, якісному та кількісному збагаченню активного словника, а також цікавий роздатковий матеріал для індивідуальної та парної роботи.

Під час зустрічі логопеди створювали рекламу «добрих слів», «книгу про себе», будували логічні ланцюжки, виконували вправи, спрямовані на корекцією і розвиток фонематичного сприймання та фонематичних уявлень, мовленнєвого дихання, навичок чистого звукового інтонування, формування навичок звукового аналізу та синтезу, міжпівкульну взаємодію та ін.

Практикум відбувся в теплій атмосфері педагогічної творчості та сприяв вдосконаленню професійної майстерності корекційних педагогів. Він допоміг учителям-логопедам удосконалити свої вміння та обмінятися досвідом.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Мавр 12.01.2024 08:21
Коли щось вкрали,ви пишете "освітяни Черкас",а от коли щось проведено-департамент освіти.Потрібно писати наоборот
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Це все коту під хвіст 11.01.2024 18:06
Головна освітня департвуменка не тільки не керувала практикумом, а й навіть не привітала вчасників своїм пгавильним словом. Фефекти фікціі так нє ішпгавляйут!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100