реклама

реклама

Урочистості відбулися сьогодні на території Головного управління Національної поліції в Черкаській області. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять загиблих українців під час військової агресії росії.

419358650_776777571160200_3981685232430201947_n

Поліцейські присягнули на вірність українському народові, відтак – проходитимуть відповідне навчання. Після цього правоохоронці приступлять до виконання професійних обов’язків у складі ГУНП в Черкаській області.

П'ятеро поліцейських пройшли усі етапи відбору, зокрема, співбесіди із членами поліцейської комісії.

До урочистостей сьогодні долучилися тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Черкаській області Володимир Шевців та голова поліцейської комісії ГУНП Юрій Лобода. Вітали молодих поліцейських рідні та близькі.

“Сьогодні ви взяли на себе відповідальність за охорону громадського порядку і захист територіальної цілісності України. Сміливий той, хто обирає для себе цей шлях та стає на захист прав і свобод громадян. Несіть гідно звання поліцейського та будьте справжніми людьми. Бережіть себе та рідних, які увесь цей час підтримували вас. Легкої служби, колеги!” — наголосив Володимир Шевців.

Про це інформує поліція Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100