реклама

реклама

Влучна стрільба є важливим елементом вогневої майстерності, яка є обов’язковою частиною підготовки бійців до виконання військових завдань. Протягом тижня черкаські нацгвардійці вдосконалювали свої навички вправного користування зброєю та влучної стрільби. Під час тренувань на полігоні особливу увагу гвардійці приділили вдосконаленню рухів зі зброєю та її правильному положенню під час стрільби.

«Планові заняття на полігоні допомагають бійцям довести дії до автоматизму та злагоджено діяти в роботі зі зброєю. Це дає їм впевненість, силу та зосередженість, щоб здійснити влучний постріл у будь-якій ситуації, що є надважливим на полі бою і може врятувати не одне життя!», – розповів старший інструктор з бойової підготовки, старший сержант Володимир Дроздов.

418871020_685985327040650_1088813134908125745_n

Важливою частиною тренувань було прицільне влучання у конкретні зони мішені, попередньо передбачені інструктором. Тож отримані під час тренувань навички дозволять бійцям ефективніше та якісніше виконувати бойові та службово-бойові завдання.

«Постійні тренування навчають гвардійців рефлекторно діяти в екстремальних умовах на полі бою. А для керівника занять це можливість перевірити готовність бійців до виконання бойових завдань», - зазначив заступник командира підрозділу, підполковник Вадим Перепічка.

Північне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100