реклама

реклама

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надали технічні консультації на робочих місцях працівникам центру технічного огляду транспортних засобів у м. Канів.

Особливу увагу приділили умовам праці у виробничих приміщеннях, зокрема температурному режиму, дотриманню працівниками правил технічної експлуатації устаткування та контролю за виконанням вимог техніки безпеки.

Канів 2 центр техогляду

Посадовці опитали також працівників щодо технологічної послідовності виконання робіт та визначили основні небезпеки, пов’язані з виробничим середовищем, в якому експлуатується обладнання підвищеної небезпеки.

Головні державні інспектори порекомендували проводити профілактичні заходи з метою практичного застосування навичок долікарської медичної допомоги, роз’яснили питання застосування засобів захисту та надали консультації з питань мінімізації професійних ризиків на робочих місцях.

Працівників проконсультували щодо запобігання нещасних випадків на роботі та боротьбу з прихованими нещасними випадками, підкреслили важливість офіційного працевлаштування.

Про безпеку праці під час воєнного стану – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua

Центральне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100