реклама

реклама

Внесок кожного оборонця України у майбутню перемогу - неоціненний. Тому держава робить усе можливе для того, щоб додому повернулися усі захисники, у тому числі військовополонені і зниклі безвісти.

419207521_818449686756204_2244534042769520586_n

Про це йшлося на виїзному засіданні Центрального регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, яке відбулося у Черкасах за участі міської влади, повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Координаційний штаб надає допомогу родинам та близьким захисників та захисниць України, які потрапили в полон або зникли безвісти.

На заході обговорили низку важливих питань, що стосуються обмінів та переговорного процесу.

«Ми, як міська влада, зі свого боку робимо усе від нас залежне, щоб рідні військовополонених та зниклих безвісти не залишалися без уваги.

Зокрема, на членів сімей зниклих безвісти поширено всі заходи комплексної програми підтримки Захисників України -жителів м. Черкаси. Це і одноразова виплата в розмірі 50 тисяч гривень, щомісячна стипендія в розмірі 6 тисяч на кожного члена сімʼї, щорічна допомога до Дня знань в розмірі 6,5 тисяч на кожну дитину шкільного віку, щорічне дитяче оздоровлення та ін. З рідними військовополонених черкасців тримаю постійний контакт.

Друзі, війна триває, тому ми маємо підтримувати захисників та їхні родини. Перемога дається нам важкою ціною, тому продовжуємо кожен 24/7 працювати на її наближення», – зазначає Анатолій Васильович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100