реклама

реклама

Члени наглядової ради заслухали керівника АРР Ілону Приходько про результати роботи Агенції у 2023 році та затвердили план діяльності на 2024 рік.

1ол

Участь у засіданні також взяв перший заступник голови обласної ради Роман Сущенко та депутат Вадим Гайович.

Черкаська АРР - це неприбуткова, некомунальна установа державно-приватного партнерства. Фактично вона є посередником між грантодавцями та представниками реального сектору економіки в реалізації інвестиційно-бізнесових проєктів. Зокрема, фахівці Агенції координують та готують необхідний пакет документів, аналізують та супроводжують на всіх етапах до початку реалізації проєкту.

280н

Співпрацюючи з громадами, Агенція допомагала їм із розробкою стратегій розвитку та інвестиційних паспортів.

У межах співпраці з бізнесом - розробляли бізнес-плани для подачі на гранти та супроводжували в написанні грантів по програмі КЕУ.

громади

Згідно з планом діяльності, Черкаська АРР у 2024 році прагне й надалі займатися розробкою документів державного планування (написання Стратегій розвитку громад, СЕО, інвестиційні паспорти тощо), а також забезпечувати необхідне консультування для громад.

фінанси

Окрім цього Агенція планує й надалі займатися підтримкою підприємницького потенціалу області, шляхом надання консультацій представникам бізнесу щодо існуючих грантових можливостей, написання бізнес-планів, допомога в заповненні грантових заявок тощо.

Під час обговорення плану члени наглядової ради цікавилися реалізацією проєкту "Школи грантової майстерності" для ветеранів. Зокрема, закликали масштабувати проєкт, аби більше ветеранів дізналися про цю ініціативу й могли скористатися послугами Агенції.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100