23 січня пішов з життя лікар-гінеколог, директор Черкаського обласного благодійного єврейського фонду "Турбота поколінь – Хесед Дорот" Дмитро Співаковський.

1c5c1dc4042dfbe9

Про це повідомили на офіційній сторінці міжнародного благодійного фонду "Єврейський Хесед "Бней Азріель", пише Суспільне.

"Діма керував хеседом з 2003 року по сьогоднішній день. Світла, щира людина, з безмежним бажанням допомогти кожному, досвідчений керівник, лікар за професією... Як сказано в Талмуді: «Тора починається благодійністю та благодійністю закінчується» — за цим принципом й жив наш дорогий Діма. Він дарував тепло, надію та частину своєї душі людям. Барух даян а емет!", — йдеться в повідомленні.

Дмитро Співаковський 35 років пропрацював акушером-гінекологом у Черкасах. Міжнародним благодійним фондом "Єврейський Хесед "Бней Азріель" керував із 2003 року.

"Дмитро Марксович Співаковський — людина з великим серцем, лікар, волонтер та унікальний зберігач пам'яті свого народу та історії нашого міста. Безмежно вдячні йому за ті години, що провів з нами, ділячись своїми знаннями, мудрістю. Екскурсія "Єврейські Черкаси з Дмитром Співаковським" — це була справжня подорож у часі, об'ємна та змістовна, дотепна й оригінальна. Дякуємо, що були невтомним та щедрим до людей в роботі, у дослідженні та доведенні історичної правоти, у допомозі ЗСУ", — прокоментували в пресслужбі Черкаського книжкового фестивалю.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Вадим 24.01.2024 07:19
Вічна пам'ять!
Дмитро Марксович був чудовою людиною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100